22 marzo 2009

NAVARCLES 1 - CAN VIDALET 1

Empat a un contra el Can Vidalet, en el que és un bon resultat si tenim en compte la classificació, però amb la sensació que ells es van endur massa premi pel joc i l'esforç que van fer.

Ahir es va tornar a veure el Navarcles de les grans ocasions, i l'equip va fer un gran partit des del minut 1 fins al 95. A diferència d'altres equips, no es va veure el Can Vidalet com un equip superior i tampoc van demostrar fer un joc com per estar a dalt de la classificació. Segur que si estan allà és perquè ho mereixen, i són un gran equip, però ahir no ho van demostrar. Pràcticament no van arribar a porteria ni van trenar bones jugades. També s'ha de dir que si no es va veure un gran equip va ser perquè n'hi va haver un altre que no el va deixar, i aquest va ser el Navarcles.

El partit va arribar a la mitja part amb el 0-0 inicial.
Destacar d'aquest període en una internada de Ramunitis a l'àrea EL penal de cada setmana, aquell que no ens piten mai perquè ens deuen veure cara de tontos o alguna cosa així, aquell que veu tothom menys qui l'ha de veure (o més aviat no el vol veure...).
A la segona, en una jugada aïllada, ells van avançar-se al marcador, però poc temps després el Navarcles reaccionava i empatava en una jugada en que abans que entrés, la pilota es va passejar 2 cops per davant de la porteria. El gol va ser d'Ivan, que tornava a l'equip després d'unes setmanes lesionat i va demostrar que ha tornat amb ganes i amb gol, que sempre és important. Al final el partit va acabar amb el Navarcles buscant el gol de la victòria sense èxit, i amb un resultat que podria haver estat millor però que es pot considerar com a bo.

El més important és que per fi ens estem fent forts a casa i ahir es va demostrar que aquí podem guanyar a qualsevol equip. Ara falta guanyar algun partit a fora...


Menció especial mereix l'AFICIÓ. I ho poso amb majúscules perquè ahir va ser d'aquells dies que l'afició va ser el jugador nº12 i va ser un factor clau en l'èxit de l'equip. Impagable la presència de Koko el del bombo, que va estar un cop més totalment dintre i es va convertir en l'animador d'una grada que va animar l'equip fins al final. Què voleu que us digui, això és envejable, molts equips pagarien per tenir aquesta afició en quantitat i qualitat i hem de donar gràcies de poder gaudir-ne. Gràcies a tots i sobretot seguim contant amb vosaltres perquè us necessitem!


VISCA EL NAVARCLES!!!!