09 marzo 2009

NAVARCLES 3 - ATLANTA 1

Victòria balsàmica a casa per 3 gols a 1 contra l'Atlanta. Per fi l'equip va tornar a casa i per fi es va tornar a guanyar, després de 4 partits sense fer-ho.

Pel que fa al partit, començàvem amb bon peu amb un gol d'Arnau al minut 10, amb tant mala sort que el porter li cau a sobre la cama després de marcar. Resultat: 1-0 i lligaments del turmell a pendre pel cul!
Al cap de pocs minuts, Ramunitis que havia entrat per ocupar el lloc d'Arnau aprofita una pilota morta per fer el 2-0 que donava una mica més de tranquilitat.
Ja a la segona part, novament Ramunitis anotava el seu 14è gol aquesta temporada en recollir un rebuig d'un tir lliure indirecte. El gol de l'Atlanta arribava en un xut des de pràcticament el mig del camp en el que Ritxi no va poder fer res, i amb el temps ja acabat (minut 90).

Destacar l'actitud de tot l'equip, que va ser la que ens va guiar cap a la victòria, i el gran partit de tots els jugadors en general. Ara bé, cal destacar un nom per sobre de la resta i aquest és el del RITXI, digues-li Pèndol, Balboa o com vulguis, però que dissabte va fer un autèntic partidàs en què ho va parar tot (menys el gol clar) i es va treure l'espina del mal partit que va fer a l'anada amb l'Atlanta. Felicitats Pèndol pq dissabte sense tu no haguéssim guanyat!

I res, que cada cop es va acostant més el final de la lliga i que la cosa està molt apretada per baix... Estem ficats de ple a la "pomada" i hem d'apretar fort en els propers partits per sortir-ne i aconseguir la permanència.