18 marzo 2009

NAVARCLES - CAN VIDALET

Ja ha passat una altra jornada i dissabte el Navarcles torna a casa, on esperem que l'ajuda de l'afició ens serveixi de nou per aconseguir una important victòria com fa 2 setmanes contra l'Atlanta.

Venim de perdre diumenge passat en un altre partit a vida o mort amb la Catalana per 2-1. En aquest partit, ens vam avançar gràcies al primer gol amb el 1er equip del Navarcles del juvenil Xako, però ells van empatar just abans del descans. A la segona, ells van ser superiors i es van acabar imposant per 2-1. D'aquesta manera, amb la resta de resultats així queda la part baixa de la classificació:

11- Pastrana (30 punts)
12- Iberia (25 punts)
13- Veterans (23 punts)
14- Navarcles (23 punts)
15- Catalana (23 punts)
16- Monopol (18 punts)
17- Cerro (18 punts)
18- Batlló (11 punts)

Ja ho veieu, la cosa s'apreta encara més i el Batlló i el Pastrana es distancien una mica més per baix i per dalt, respectivament.

Aquesta setmana ens ve el Can Vidalet. Ara mateix, ocupen la 3a plaça del grup a 1 punt del Bellvitge, el 2on classificat i que jugarà la promoció, i a 5 del 1er classificat, el Poble Sec. És un equip superior a nosaltres, no cal negar-ho, però tots sabem que a casa nostra ens fem més forts i les diferències s'escurcen, de manera que amb ganes i entre tots, podem guanyar el partit.
A més, en el partit d'anada ja vam estar a punt d'aconseguir puntuar amb un final de partit una mica esbojarrat en el que ens va faltar poc per empatar (3-2). Així que a donar-ho tot!!!


Dissabte 21 de març
Municipal de Navarcles
16,00h*
NAVARCLES - CAN VIDALET


Vinga gent, veniu a animar-nos que us necessitem!!!
SOM-HI NAVARCLES!


*Es comença a les 16,00h perquè després juguen els juvenils (19,ooh: derbi contra el Sanfri!!!)