01 abril 2009

MONOPOL - NAVARCLES

ENS LA JUGUEM!!
Si bé el partit d'aquesta setmana no és decisiu perquè encara no és al final de la lliga, sí que es tracta d'una autèntica final!
Després d'una mala jornada el cap de setmana passat en que es va ajuntar la nostra derrota al camp de l'Horta B (3-0) amb una sèrie de resultats que no ens han afavorit gens, ens hem acostat a la zona de perill:

11- Pastrana (30 punts)
12- Iberia (28 punts)
13- Catalana (27 punts)
14- Veterans (26 punts)
15- Navarcles (24 punts)
16- Cerro (24 punts)
17- Monopol (18 punts)
18- Batlló (11 punts)


Estem 4rts per la cua, un lloc en el que en principi no es baixa però que es pot acabar baixant depenent dels decensos compensats. Així que la cosa s'ha complicat una mica. De totes maneres, encara hem de jugar contra 2 dels equips que van per sota nostre ara mateix, el Batlló i el/la (?) Monopol. Precisament aquest últim és el rival que ens visita aquesta setmana... així que s'ha de guanyar si o si!!! A més, ja coneixem el camí de la victòria perquè a casa seva vem guanyar per 1-3, encara que això no vol dir que sigui fàcil. Aquí no hi ha equip dolent i segur que ells vindran a donar-ho tot... Però nosaltres més!

Fa 2 setmanes es va veure com vem posar en problemes un equip superior com el Can Vidalet entre el joc de l'equip i la pressió ambiental. Aquesta setmana el camp ha de ser un fortí i amb l'ajuda de l'afició hem d'aconseguir la victòria ara més que mai!


AFICIÓ US NECESSITEM! ENS CAL EL VOSTRE AJUT PER GUANYAR I PODER SEGUIR ENDAVANT EN L'OBJECTIU DE LA PERMANÈNCIA! VENIU DISSABTE AL CAMP I ANIMEU L'EQUIP A MUERTE DES DEL MINUT 1, NOSALTRES NO US DEFRAUDAREM!!!


DISSABTE 4 d'abril a les 16,30h
Al Municipal de Navarcles
NAVARCLES - MONOPOL




VISCA EL NAVARCLES! VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!