30 noviembre 2008

SANTA EULALIA 4 - NAVARCLES 0

Partit jugat aquest diumenge al matí on el Navarcles ha hagut de presentar una alineació de circumstàncies degut a les nombroses baixes per lesions, malalties i motius diversos. I que quedi clar que lo de circumstàncies no vol dir que els que jugaven no eren bons, sinó que tan sols disposàvem de 10 jugadors del 1er equip.

A l'equip titular han sortit 2 juvenils i a la banqueta tan sols hi havíem el porter dels juvenils com a porter suplent i el Tisu amb una bola de carrumbo al turmell i jo amb bambes i xandall per fer una mica de "bulto".

Tot i així, l'equip ha donat la cara i només ha abaixat els braços als últims minuts quan han caigut el 3er i el 4rt gol. Evidentment no hem merescut guanyar, ja que pràcticament hem creat perill, però si no arriba a ser pels errors propis (que ja en van uns quants aquesta temporada) i pel regal de l'àrbit en el seu 2on gol en clar fora de joc (ja a la segona part), encara haguéssim rascat alguna cosa.
Tampoc he vist al rival tan bo com per no haver perdut cap partit i crec que no és ni molt menys el 2on millor equip de la categoria com marca la classificació, però bueno, el cas és que ens han guanyat clarament.

Del partit, destacar el gran treball que ha fet tot l'equip en general, i felicitar als 2 juves que han debutat, Castaño alias "el de las tarjetas", que semblava un veterano jugant de lliure, i Romero, que ha fet un gran treball per la banda dreta. El "negro" Elías ha fet un gran paper també a la banqueta, jeje...


Doncs res, que a seguir endavant amb els nostres objectius i a corregir els errors, ja que si no regalessim els gols com ho fem, ara mateix portariem algun que altre punt més.
I a veure si ens recuperem tots i tornem a ser la colla que hauríem de ser, que no pot ser que de 21 jugadors només n'hi hagi 10 de disponibles.

Ànims a tots i fins dimecres!




-duktó-