11 noviembre 2008

Partit aplaçat NAVARCLES - SARRIÀ


Bé, després del primer intent de reactivació del blog, procurarem anar-lo actualitzant sovint, ni que sigui només per posar els horaris dels partits. Si es pot, mirarem de fer alguna que altra crònica, posar algun resultat, ...

El motiu de l'actualització és informar-vos que demà dimecres hi ha partit de lliga a Navarcles:


DIMECRES 12/11/08
HORA: 21:00h
LLOC: Vuladu Stadium de Navarcles

El Sarrià és un equip que ve de guanyar el Pastrana aquesta setmana per 6-3 i que està tan sols un punt per sobre nostra, amb la qual cosa la victòria contra ells seria importantíssima.

Nosaltres, després d'un començament de lliga molt bo on els resultats i la sort van acompanyar, portem una sèrie de resultats no massa bons, que demostren que encara no estem adaptats ni a la categoria, ni al camp, ni a les novetats que hi ha hagut a l'equip.

Per això necessitem el vostre suport AFICIÓ, igual que sempre feu, i nosaltres intentarem tornar-vos el suport amb alegries en forma de victòries!!


Així que demà dimecres, veniu el camp. Ja sabem que fa fred, i que a casa s'està calentó, que l'Enric no s'estira i no obre el bar entre setmana,... però va, veniu al camp a animar-nos! O us quedareu a casa o al bar seguint els apassionants duels de la copa de su majestad???


Ja que hi som posats, informar també del proper partit, que juguem a fora, per si algú es volgués desplaçar a veure el partit:

MONOPOL, C.D. - NAVARCLES,C.F.
DIUMENGE 16/11/08
HORA: 12:00h
LLOC: MPAL. CAN ARANYO-AGAPITO FDEZ
(Avda. Litoral, 98-100 cantonada C/ Bach de Roda)



PD: Felicitats per al sr Hou, que dissabte passat va saldar comptes pendents amb una victòria amb el seu nou equip, el Calders, al camp del Navàs. Grande Hou!!!!




-duktó-