16 noviembre 2008

MONOPOL 1 - NAVARCLES 3

Quarta victòria del Navarcles (la segona a fora de casa) aquest du-du-du-dumenge al matí al camp del Monopol, que fa bo l'empat de l'altre dia amb el Sarrià en el qual va donar la sensació que havíem perdut 2 punts.

El partit començava amb "mija" hora de retard a causa dels partits de nens que es jugaven abans, però tot i l'estona d'espera hem sortit ficats al partit i molt aviat (min 5?) ha arribat el primer gol de Ramunitis. Tot i això el Monopol no ha tardat massa a empatar (no sé el minut) quan l'àrbitre ha pitat penal en una acció d'un jugador seu amb el Balboa. Empat al marcador i hi ha hagut una fase de joc en que ells han dominat una mica més el joc, amb el davanter que era el doble del Kanouté creant perill al davant. Cap a la part final del 1er temps hem tornat a estar una mica millor i en un penal pitat per mans d'un jugador del Monopol, Kumi feia el 2on gol que ens tornava a posar per davant.

A la segona, hem tornat a sortir posats al partit i no hem tingut pájara inicial, i cap al minut 10-15 més o menys, arribava el 3er que donava tranquilitat al marcador, després d'una jugada per la dreta amb centrada de Kumi, remat de cap de Wabababa i el Ramunitis que l'acaba d'empentar cap al fons de la xarxa.
La resta des d'aquí fins al final, res de destacable, només que ha vingut el conductor del Costa a posar l'autocar a davant de la porteria i a diferència d'altres partits, pràcticament no han creat perill, de manera que la part final ha sigut bastant plàcida.
Destacar els 2 golets d'en Ramunitis, que ja en porta 9 i està entre els màxims golejadors de la lliga. I això provant coses rares a l'u contra u... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! També destacar el paper de Palo, que l'altre dia va perdre el martell del curro i avui ha intentat apropiar-se del de l'autobus...

Molt bona victòria doncs a fora de casa, que ens acosta una miqueta més cap a la permanència, encara que queda molt camí per fer...
Des del meu punt de vista, portem una línia ascendent, ja que després d'un molt bon començament i una fase on no vam estar gaire fins, sembla que l'equip va agafant el ritme de la nova categoria i comença a tenir cara i ulls. Així que a continuar igual i a seguir millorant i sobretot, a fer valer més el factor camp, que és la nostra assignatura pendent.

SOM-HI NAVARCLES!!!!!


-duktó-