22 noviembre 2008

NAVARCLES 2 - UNIFICACION BELLVITGE 3

Derrota a casa. Se'ns ha escapat un partit que un punt, com a mínim, haviem de treure. Ha sigut dur ja que tothom veia que teniem l'empat i que potser podriem aconseguir alguna cosa mès, però no ha estat així (coses del futbol)

A la primera part l'unificacion se n'ha anat al vestuari amb un 0-2 que no reflexia gaire el joc que els 2 equips hem demostrat al camp, ja que nosaltres hem tingut alguna oportunitat per reduir les distàncies, mentre que el Bellvitge s'ha dedicat principalment a penjar pilotes als seus davanters. A la segona part mitjançant un gol del Ramonet i un altre de falta del Baba (ja en porta 2 o 3, que aprendan!!!) hem aconseguit l'empat. A partir d'aqui el Bellvitge ha començat a apretar una mica mès i el partit estava mès trencat i obert, i una acció desafortunada del CF Navarcles ha permès al davanter rival marcar el gol de la victòria.

Bé, si algú es vol currar mès el resum del partit que ho faci, que per algo són els comentaris. Nomès dir que l'equip a donat la cara en tot moment i fins l'últim minut, i és aquesta la linia que hem de seguir, un altre dia ja tindrem la sort de cara i ens sortiran les coses bé.

Donar les gràcies un altre cop a tothom que ha vingut al camp de futbol a veure aquest vibrant partit que per desgràcia no hem pogut treure endavant.