05 abril 2009

NAVARCLES 2 - MONOPOL 0

Victòria importantíssima aconseguida a casa davant d'un rival que va posar les coses molt difícils i va vendre cara la seva pell.

El partit es presentava com un duel molt dur ja que per a ells era una de les últimes esperances d'aferrar-se a la salvació i per a nosaltres una oportunitat de sentenciar un rival directe.

D'aquesta manera els 2 equips van sortir al camp una mica a veure-les venir. Era el típic partit en que cap dels 2 equips, conscients del que es jugaven, va fer un bon joc. La primera part acabaria 0-0, sense massa ocasions però destacant un travesser en un xut de Kiko i un gol que ens van anular per fora de joc.

A la 2a part més del mateix, encara que finalment ens vam avançar al marcador amb el 1er gol de la temporada de Garra (felicitats, te'l mereixies!!!) i l'eufòria es va desfermar entre el nombrós públic, que ja apretava però que amb el gol es va acabar d'animar... A partir d'aquí el Navarcles va jugar més còmode i el Monopol més nerviós i amb menys claredat d'idees, i pràcticament no van inquietar la porteria de Ritxi, que va tornar a fer un molt bon partit. El Navarcles va tenir més ocasions, com un altre travesser, i un "gol fantasma", fins que finalment Ivan de Torruella marcava el definitiu 2-0 que donava la tranquil.litat i que feia embogir l'afició.

En relació al partit, només dir que ens hem assabentat que a causa d'una topada amb el Ritxi, un jugador de la Monopol que va haver d'abandonar el camp lesionat, té una costella fracturada. No sabem si algú de la Monopol llegirà això, però igualment desitgem que el jugador en qüestió es recuperi aviat i li donem ànims des d'aquí!!


La classificació s'apreta d'allò més pel que fa a la part baixa, i la lluita per eludir la 3a plaça per la cua es fa cada cop més aferrissada i igualada i va implicant més equips. Així està la cosa:


11- Iberia (31 punts)
12- Pastrana (30 punts)
13- Catalana (27 punts)
14- Veterans (27 punts)
15- Navarcles (27 punts)
16- Cerro (27 punts)
17- Monopol (18 punts)
18- Batlló (11 punts)



Bé ara un descanset per agafar forces durant la Setmana Santa i al tornar a lluitar fins al final!

Un cop més donar les gràcies a l'afició per la seva entrega i per ajudar a l'equip a guanyar (tot i alguna absència destacada, ejem ejem...). Com sempre, a casa juguem amb 12!!!!!




El Na-var-cles la la la la la la la la...