27 mayo 2009

31-05-09: ÚLTIM PARTIT + BOTIFARRADA!!!!


DIUMENGE 31 DE MAIG

AL MUNICIPAL DE NAVARCLES
12,00h C.F. NAVARCLES - ARRABAL
14,00h BOTIFARRADA
(per a jugadors i afició)



Després d'un temps de no actualitzar, torno a fer-ho perquè l'ocasió s'ho val.
Arriba la última jornada de lliga i ens juguem la permanència a Segona. Després d'haver-nos posat en llocs de decens fa unes setmanes, dissabte passat vem sortir del pou després de la victòria al camp de l'Equipo Ja (1-4).
Ara mateix depenem de nosaltres per mantenir la categoria. M'explico:
Batlló i Monopol ja estan decendits fa unes setmanes. La 3a plaça de descens ens la juguem en l'última jornada entre 4 equips:

Veterans i Catalana tenen 35 punts.
El Navarcles té 34 punts.
------------------------------
El Cerro en té 33.


De manera que guanyant diumenge estem salvats, i no hem d'estar pendents de què fa el Cerro al camp del Bellvitge (3er classificat i que es juga la promoció), ni els altres 2 equips. El nostre rival, l'Arrabal Calaf de Gramenet, està acomodat a la zona mitja-alta de la taula i no ens posarà les coses fàcils de ben segur, així que caldrà apretar molt fort!

Per això us demanem a tots els aficionats que feu un últim esforç perquè necessitem la vostra ajuda en aquest últim partit tant important. L'esforç serà doble perquè en ser horari unificat (tothom juga a la mateixa hora), el partit serà diumenge a les 12! Així que no us desfasseu molt dissabte nit que si no...xD

Bé, per posar-ho una mica més fàcil i al mateix temps per premiar el vostre suport incondicional al llarg de l'any, els jugadors us oferim una BOTIFARRADA després del partit. Serà gratuïta i tan sols demanarem la voluntat a aquells de vosaltres que ho cregueu oportú (sense cap tipus de compromís... ;)

Així doncs contem amb vosaltres per diumenge!!!


ATENCIÓ: interessats/des en assistir a la botifarrada, caldria que confirméssiu assistència a algun dels jugadors abans de divendres a la nit. Sinó, també podeu deixar un comentari aquí mateix...


VISCA EL NAVARCLES I VISCA LA SEVA AFICIÓ!!!
Passi el que passi diumenge, sempre sereu la millor afició del món!!