15 febrero 2009

PASTRANA 1 - NAVARCLES 1

Vinga va, una crònica rapideta perquè després no sigui dit que m'enrollo massa i alguns com el Tisu llegeixen 4 línies i ja està...

Novament hem fet bon partit aquest matí a Barcelona, i novament un partit que s'hauria d'haver guanyat i no s'ha guanyat. L'equip ha fet un molt bon treball al llarg del partit amb una defensa molt ben posada i un mig del camp molt treballador, però al davant s'ha perdonat. Quan s'arriba però no es marquen les ocasions, sol passar que no es guanya, i així ha estat. Pel que fa als gols, primer ens han marcat ells en un xutal pal curt del seu davanter, però al cap de molt poc (uns 5'), arribava l'empat en un gol molt maco de Kumi que l'ha picat per sobre el porter amb una rosqueta de les seves, sumant el seu 8è gol a la lliga ja!

Bé de totes maneres, cal fer la lectura positiva i dir que almenys aquest cop no marxem amb les mans buides, ja que un punt és un punt, i dir també que l'equip segueix creixent i millorant dia a dia i li anem pillant el rollo a la categoria.

Felicitar a tot l'equip pel gran partit fet des del primer a l'últim, enhorabona als 2 juvenils, Paski entrant molt bé per la dreta, i Xako debutant amb el 1er equip.


Vinga i dimecres a treure algo més de Sarrià!


Amunt Navarcles!