08 febrero 2009

IBERIA 1 - NAVARCLES 0

Derrota per la mínima aquest matí al camp de la Bàscula, que per variar li ha costat una mica de trobar "al del autobú"...

El partit no ha començat massa bé, ja que al poc de començar ens han fet el que seria l'únic gol del partit en una falta a la frontal que ha entrat per l'escaire quasibé, un golàs.
Però nosaltres hem estat bé i hem reaccionat molt bé. Ens hem ficat bé al camp i hem dominat casi tota la primera part, amb alguna ocasió molt clara per poder empatar, però no hem pogut marcar.

A la segona part, el joc ha baixat de ritme i no hi ha hagut un dominador clar, i si bé és cert que ells han tingut alguna contra per sentenciar, nosaltres també hem tingut un parell d'ocasions clares que un cop més no han volgut entrar.

Destacar un cop més que els àrbitres ens tracten com un putu equip petit de merda, i no el culparem de la derrota, però toca molt els collons que et perjudiquin descaradament. Avui hem vist com allà al minut 85 estava el Nauch amb la canya a punt per rematar una passada de la mort i l'han tombat! L'han agafat per la samarreta i l'han escombrat amb la cama. i el més fort és que l'àrbitre ho ha vist clarament, ho ha vist tothom. Perquè no l'ha pitat? Doncs perquè era el més fàcil.

Un cop més la sensació és que hem perdut un partit del que podríem haver tret molt més. L'equip ha lluitat, ha tingut ocasions per treure un bon resultat però marxem amb les mans buides. Es podria dir que igual que al partit d'anada contra l'Iberia vam guanyar amb sort, avui hem perdut amb mala sort i crec que immerescudament. Per destacar algun jugador aquesta setmana, encara que em reafirmo en que ha destacat l'equip, estaria bé ressaltar les actuacions de Betus Beckenbauer recordant vells temps, de Telis "a lo Colsa" al mig del camp, i de Naúcho "a lo Van lino" per l'esquerra.


Per últim destacar un cop més la trista imatge d'equip que hem donat. Avui érem 13 jugadors, amb un juvenil (el Romero, que per cert ha fet molt bon partit a la 2a part) i un lesionat a la banqueta. Hem fet un gran partit tots els que hi hem sigut, ja que hem donat la cara i hem pogut guanyar tot i les baixes i tot i que molts han jugat en posicions que no són la seva. Jo sóc el primer que m'he perdut més de mitja temporada per lesió, i tothom té les seves coses, hi ha lesionats, alguns fan un curs i no poden anar als partits, d'altres estaven malalts, però el que no pot ser és que de 21 fitxes anem 12 a jugar (i no és el primer cop). Ho sento per dir tot això, potser a algú no li sembla bé o no li agrada, però a mi em dol aquesta situació i em sento impotent perquè crec que amb l'equip al complet al llarg de la lliga no estaríem on som a la classificació.


Res més, donar ànims a tothom i dir que ens hem de quedar amb que s'està treballant bé, i que els resultats ja vindran si seguim així.


El d'avui ha sigut el primer d'una sèrie de 3 partits seguits a fora, que amb el suspès contra el Sarrià seràn 4. Esperem poder treure algun punt d'entre tots els desplaçaments!!

DUMENGE 15 DE FEBRER: PASTRANA - NAVARCLES (12h)

DIMECRES 18 DE FEBRER: SARRIÀ - NAVARCLES (21h)

DIUMENGE 01 DE MARÇ: VETERANS - NAVARCLES (12h)


Va, ànims i endavant Navarcles!!!





-duktó-