02 febrero 2009

C.F.MANAKLES 3 - CERRO TRINITAT VELLA 0

Bé, a petició expressa del Hou i perquè ja tocava d'una vegada, actualitzo el blog. És que et trobem a faltar Hou, no només al vestidor, sinó aquí al blog, ja que ara si no l'actualitzo jo no ho fa dingú (el dècimes no s'estira...).

Bé, després d'això, parlant del partit de dissabte, dir que per fi vam tornar a guanyar!!!

Després dels primers partits de lliga, les estadístiques eren tan simples i tristes com dir que havíem guanyat un dels darrers 14 partits... que es diu aviat!

Doncs bé dissabte vam tornar a guanyar contra un rival directe en el que suposa una gran injecció de moral de cara a futurs partits. Des del meu punt de vista, jugant com dissabte podem guanyar a qualsevol equip de la categoria (bé amb alguns hauríem de tenir una mica de sort), ja que si hi ha bona actitud i ganes des del primer moment tot va millor.
Destacar que l'equip va donar la talla contra un rival directe que segurament va venir just d'efectius, però que no va tenir cap opció de guanyar i que hagués pogut marxar golejat de Navarcles.

A nivell individual, voldria destacar 2 coses:
- Haver pogut reaparèixer i haver acabat sa i estalvi per fi!
- L'actuació d'aquest paio:
Hi va haver molta gent que va fer molt bon partit, però l'incombustible Tisu va completar un gran partit com a central, una posició que no és la seva i en la que va rendir a gran nivell. Enhorabona pel partit perquè, que collons, et mereixies un partit així!!!
Per cert, la foto va ser feta després del partit contra l'Iberia, justament el rival d'aquesta setmana...

Per acabar, dir que ara ens vénen 3 partits complicats fora de casa seguits, dels quals estic segur que ens emportarem algun punt que altre cap a Navarcles...


Som-hi Navarcles!!!!!



-duktó-