30 octubre 2007

VIDEOS NAVARCLES - CALDERS

El fet de no poder jugar el dissabte em va permetre disfrutar del partit des del sector Ultrafum, i tot disfrutant de la vistositat del joc del Navarcles (ejem, ejem), vaig poder gravar algun vídeo. Aquí en tenim alguna mostra:



En aquest primer video podem veure el senyor Stivi marcant un gol amb classe de falta, on es pot apreciar com la ilota supera neta la barrera i es cola per tot l'escaire, jejeje...




El golet del Tàpias de cap, superant el dur marcatge del defensa del Calders. Després, passa el Marinero Tarugo per allà i encerta el resultat final del partit en la seva predicció... Això deu ser que la birra que anava a buscar només era la primera i encara estava sobri...




El senyor Late Cobain és entrevistat pel prestigiós periodista esportiu Lopinger Peta. Com es pot apreciar el Late és un noi vergonyós i deixa el reporter plantat, motiu pel qual va ser durament criticat per la premsa esportiva local al diari de dilluns.

Bueno, de moment ja esta bé per avui... Que tarda un colló i mig a pujar cada video. A hores d'ara, desconec si es veuran bé, però si no, que us donguin meuques!
Ja fare una altra actualització amb fotos del partit.