28 octubre 2007

Crònica del Navarcles Calders

Ei ei ei, bon dia gent, com que aquesta setmana el HOU no ha pogut estar amb nosaltres faré jo la crònica;
Partit que a priori es presentava bastant favorable al navarcles, durant la setmana, bé durant només el dijous que vem entrenar vem avisar d'aquest tipus de partits, digali trampa o lo k vulgueu, lo k si es va demanar es serietat i ganes davant el contrari sigui qui sigui. El dissabte es va tornar a dir tot aixó, doncs bé l'equip va sortir amb moltes ganes de fer coses, s'estava arriban bé i els marcatges eran els correctes fins que al minut 14 després d'un xançament de falta directa i gràcies a l'ajuda de la barrera que va desviar la pilota, l'esteve va obrir el marcador. Seguidament l'equip va continuar amb la mateix intensitat, i gràcies a les jugades de bandes dels dos carrilers i al bon traball d'equip va arribar al minut 25 el segon gol local transformat de cap per Tapias, cal afegir el marcatge patetic que li feien. A continuació l'equip o continuava probant, el calders es dedicava només a jugades de pilota parada ven be del mig del camp i tot a penjar pilotes, tan malament ho feien que el nostre porter, i debutant que ja era hora en ricard" ROCKY BALBOA" pels companys, amb el seu crit de MIAAAAAAAA!!!! o MEVAAAAAAAAA!!!!! es feia amb la pilota sempre, ja corria el minut 40 de partit quan després d'un llançament de corner, amb jugada no assejada, l'esteve li va dir al xupa, on la vols? i el nano li va posar la pilota al cap pk el xupa marcant molt bé el temps amb un gran remat de cap fes el 3 a 0. Amb aquesta jugada es va arribar a la mitja part.
Ja a la segona part amb dos canvis fets per part del Navarcles, van fer entrada al camp en Telis i l'Albert, va començar a transcorrer el partit com gairebe sempre li passa al nostre equip quue surten emparrats al camp, la gent del public esperava una golejada d'escandol després de veure lo de la primera part, peró no va ser així, la segona part es va transformar en un partit aburrit,lent,fastigos en que el calders es va tancar a darrere i pressionar del mig camp en darrere seu, i ho van aconseguir tot s'ha de dir,al minut 63 del partit va entrar al terreny de joc en Jordi Comellas haviem si podia encendre una mica aquell partit apagat i lleig, peró tot continuava igual, es va tindre que esperar fins al minut 86 de partit després d'una bona jugada individual de olmedo on va creuar una pilota després de girarse completament va fer el 4 a 0 definitiu.És a dir que l'únic que podem destacar de la primera part són el debuts en aquesta lliga al minut 57 el Manel"LOMBIANS" i el olmedo al minut 70.
L'alineació del Navarcles va ser; Ricard,Noguera,Late,Rosas,Tapias,Ferran,Xupa,Juanjo,Ramonet,Esteve i Garra. A la banqueta hi eran Albert,Telis,Oscar,Manel,Olmedo i Jordi Comellas.
GOLS:
1 - 0 ESTEVE min14
2 - 0 TAPIAS min25
3 - 0 XUPA min40
4 - 0 OLMEDO min 86

Després d'aquesta crònica cal destacar alguns punts que són:
1- Els jugadors i cos tecnic del Navarcles volem demanar disculpes a l'afició que sempre estan allà amb nosaltres pel lamentable espectacle de la segona i part, i sobretot que no tornara a passar, de no saludar a l'afició al final del partit,QUE NO TORNI A PASSAR!!!
2-S'hauria de fer pinya col·lectiva entre jugadors i afició pel tema grades, LAMENTABLE AQUEST TEMA JA SENYORS DE L'AJUNTAMENT, pk la junta no donen per més que ho intentant pel bé del club,sobretot el Pere i Carles.
3-Felicitar al Rosas i Telis pels seus aniversaris, bon berenar vem tenir, aquelles coques estaven bonissimes.
4- I per últim, una felicitació enorme al LOMBIANS, que ahir ens va donar la noticia de que serà pare,ENORABONA AIDA TAMBÉ,ja sabeu nois a estalviar per un osito.

Bé aqui ja dono per acabat la meva crònica del dissabte, vagi bé gent.