13 octubre 2007

ENTREGA DE PREMIS

Bon dia gent, bé ahir es va fer a Navarcles la no se quina edició de la nit de l'esportista, on al primer equip del Navarcles va ser premiat per, " NO VA PODER SER POSSIBLE L'ASCENS DE CATEGORIA, PERÓ ENS VAN FER VIBRAR I DISFRUTAR DURANT LA TEMPORADA, I TOT EL POBLE ESTAVA PENDENTS DE L'EQUIP, ÉS PER AIXÓ QUE ES MEREIXEN EL NOSTRE RECONEIXEMENT PER LA TASCA REALITZADA, RECOGEIX EL PREMI EN REPRESENTACIÓ DE L'EQUIP, JOAN LÓPEZ".
Aquesta eran les paraules de presentació abans d'entregar el trofeu, trofeu com veureu trencat, peró bueno no es pot demanar més, encara gràcies que com diu l'oriol es van enrecordar de nosaltres,.
Va ser un acte que va esta beeee, sopar gratis, com dic primer sopar de can patoi, força bo tot s'ha de dir. Nosaltres representavem la taula dels futboleros o casi ( xavi rosas,cayuela, pere gatera,franch,el presi actual el de briconova i jo mateix), es va xerrar de moltes coses,camp de gespa,primes del primer equip.ja vem tancar les negociacions, el pere preu que posavem ja es pasava la ma pel cap i vinga un glub de vi, peró bé va quedar tot tancat.
Bé gent hos deixo que haig de marxar, per cert hos esperem aquesta tarda al camp, necessitem afició.
Arnau pensa el lo k vem xerrar dels ULTRAFUMS.
Apa ciau