06 noviembre 2007

L'ALTRA CARA DEL NAVARCLES

Bé ja fa dies que tenia pensat fer aquesta actualització amb unes quantes fotos curioses (per dir-ho d'alguna manera) que tenia... Crec que ajuden a donar una visió més real a l'afició de qui som el Navarcles... Ane'm a veure unes mostres:

NOTA: Algunes de les imatges aquí presents poden ferir la sensibilitat dels espectadors. Absteniu-vos de veure-les si patiu problemes cardíacs. El club no es responsabilitza de tot el que es mostrarà a continuació.


Les calces roses que circulaven de bossa en bossa provocant ruptures de matrimonis i alguna que altra nit dormint sol al sofà, van acabar penjades al rellotge de paret del Lipe. Els rumors diuen que la Felisa se les va quedar... Per cert, on és el tanga de leopardo???

Sabeu perquè vam perdre la promoció l'any passat? Aquesta és l'explicació. La gitana Lola Pitonisa y Adivina li va voler llegir la mà al Garra, però com que aquest va estar ranci amb ella i no li va seguir el joc, ens va tirar un "mal de ojos" que ens va fer perdre la promoció...

Tot i haver perdut la promoció, la junta no va perdre temps i en la prèvia del sopar del mateix dia en que vam perdre-la, després d'alguna que altra birra, ja es va negociar amb el cos tècnic per la seva renovació immediata. Això és la foto del partit d'aquell dia. Dia en el que també es va sentir algo de no se què d'un camp d'herba... I encara no tenim ni grades!!!


Com pot acabar una nit de botifarrada i birres al camp de futbol després de l'entreno i sent festa l'endemà??? Doncs pot acabar de moltes maneres, però la taja hi és segura... I clar la gent es va animant... es va animant... i...

Carles Cayuela, lalalalalala... Veure el coordinador a les 3 de la nit a les Naus amb mil birres a sobre i compartint tertúlia amb l'Ivan, representant dels Ultrafums... AIXÒ NO TÉ PREU! Para todo lo demás, recetas en el ambulatorio eh Cayuela!!! Jugón!
Per cert, on era en Pere Gatera???


Bueno, menció especial mereixen els dos senyors que protagonitzen les següents fotos. Formen un duo inigualable al camp (quan cooincideixen), però sobretot fora del camp. Inseparables, igual de personatges els 2, integrants i cofundadors de la ja mítica BRIGADA MOTXERA del C.F.Navarcles, i que poden acabar fotent uns Juanpas a les 7 del matí al terrat de can Tisu i quedar-se ben fregits!

Dijous, està plovent mil i no entrenem. Ens quedem a la sala de juntes a fer unes birres i qui es presenta? El Pons amb la moto. Foti "xubaskeru" aquí!!! Quin paio!

Divendres post-entreno. La gent comença a anar molt animada, tothom comença a anar per la 3a birra ( bueno el Nesta per la 3a coca-cola), però hi ha algú que no està tranquil:
- Jo ja la foteria ja però clar, aquí ja m'hi jugo els punts...
- Va Tisu va...
- Si i què he de cardar, un xampú? Què va passo, que després m'esvero.
- Foti 0,0 aquí!!!
- Camarerooooooooooo! Una Free-Damm pel nano, que ha de conduir... Valeeeeeeeeee!


La darrera recull una de les seves grans aficions... Com va dir l'amic "Buenri Grau", és molt dolenta la LOGOPÈDIA!!! Jajajaja ta beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Quan el Pons obre la ronyonera i comença a rascar bitllets i tot el que troba per allà dins i el Tisu l'esvera (va calenta com una mala puta), això només pot acabar amb un "Felipe ronda de quintos que nos vamos!". I el Valentí amb la coca-cola a la mà "Bueno què tu, que jo he de pillar el camió eh!".


Vinga anem per les últimes. En el partit de Gironella es va parlar molt del bateig d'un nou crack del Navarcles, en RaMUNITIS. Però què me'n dieu d'en JORGE "Xupa" D'ALESSANDRO???? És ell, amb trena inclosa! No cal que parlem de la gran sort que li va portar la treneta en el partit de Gironella, en el que semblava que seria el triomfador de la tarda, xutant faltes i tot, i va acabar completament fora! Sort que un parell de mijanotes ho curen tot!


Seria totalment injust no fer referència al senyor de la foto de sota... Sí, si ho haveu vist??? És en LINO-MANDARINA-NAÚCHO-PESETA. La mala sort es va cebar amb ell l'any passat quan algú es va inventar que va increpar l'àrbitre amb una panera de fruita i li van caure ni més ni menys que 7 regalets, tal com indica la foto. Ànims Naúcho, que el debut està ja al caure!!! Només en queda un! Corren els rumors que l'afició dels Ultrafums està preparant una celebració especial per al dia del Sallent, quan el Peseta podria debutar davant de l'afició. Per altra banda, el club ha anunciat que els aficionats deixaran de fer el minut de silenci en el minut 7 de cada partit com es venia fent fins ara. Peseeeeeeeeeeeta, peseeeeeeeeeeeta!!!!



Bueno, acabarem amb una última foto. Si les persones externes al club han vist aquestes fotos i han pensat: "Ui quina colla quin desastre d'equip, això no s'aguanta ni amb pinces! Colla de borratxos, ludòpates i pervertits! A veure si es jubilen ja!!!".

Doncs no patiu amics i amigues, perquè aquest club té el futur assegurat. Per això es comença treballant des de la base i s'ensenya a la canalla què vol dir jugar al Navarcles. Bé alguns ja neixen ensenyats, mireu sinó com les gasten els juvenils, el futur immediat del 1er equip...
Vamos, vamos, vamos, fíchalo, fíchalo!!!

Foto: Divendres, 2:30h de la nit a "Los Ascos". Encara que no ho sembli, TOTS DOS tenien els ulls oberts... Això de que el Chaki formi part del cos tècnic dels juvenils està marcant els nanos, i de quina manera, HOLA!!!!!


Bé això és tot per avui, pròximament més fotos compromeses... Ah i recordeu:
Amb el mateix entrar, llegir, veure i riure, COMENTAR NO COSTA UNA PUTA MERDA!!!
I no cal ser jugador per fer-ho... Au va!
1- Clicar a comentarios (part inferior dreta de l'escrit)
2- Escriure comentari
3- Seleccionar identitat
Opció 1: Anónimo (poseu el nom al final del text, o no...)
Opció 2: Otros (posar l nom on diu "nombre", a "página web" no cal posar res)
4- Clicar a enviar
5- Gràcies!


-doktor-