25 noviembre 2007

ARTÉS "B" 1 - NAVARCLES 4

Nova victòria fora de casa, que ens dóna 3 puntets més, que junt amb la derrota del Callús deixen molt bon sabor de boca una setmana més.

Com ja va sent massa habitual aquesta temporada, vaig haver de veure el partit des de la grada, motiu pel qual faré el reportatge del partit.

Comentari del partit:
Primera part força ensopidota, en la que el més destacable va ser el gol de "Chatarra" Tapias que continua amb la seva gran ratxa golejadora, després d'una bona jugada col.lectiva amb assistència de gol d'Stivi.
A la segona part, l'Artés va empatar en la típica jugada tonta de cada partit. En Nesta va veure que no podiria marcar cap gol a la porteria de l'Artés i va decidir fer-lo a la pròpia al més pur estil Ferrydècimes.
L'alegria de l'Artés duraria poc, ja que de seguida en Xupa d'Alessandro marcaria el 2on gol per al Navarcles, posant fi a les esperances de l'Artés.
Després el moment estel.lar de la tarda...nou bateig d'un jugador del Navarcles: és en Kumi "ALITAS DE POLLO". En una pilota en profunditat, es dribla el porter emportant-se la pilota amb el "cotze" i remata a plaer al fons de la xarxa. La veritat és que ho va veure tothom menys l'àrbit (se t'estan pixant!!!)...
Molt destacable també el primer gol del Lombians aquesta temporada, després d'una gran assistència de Kumi, bé Lombians bé!
Dir que els jugadors de l'Artés van acabar completament fora, amb 3 expulsats.
Felicitar als jefes del bar de l'Artés, que van servir unes olivetes, passaratos i fins i tot pinxos de truita! amb les birres (a veure si n'aprens Enric), que van anar de muerte per recuperar forces després del partit...
Per últim, destacar la presència del Juan Antonio com a delegat, que com sempre estava totalment dintre! Rosas "el del Banderín" tremola pq aquest home et vol pendre el lloc de delegat!


Reportatge gràfic:

1- Com no, el gol de Kumi "Alitas de pollo". Llàstima que no es veu el delicte pq el vg enganxar tard, però si la posterior celebració al més pur estil Kumi a lo Safri Duo entre les rialles del públic manaklino...





2- El tiki-taka. En aquest video es pot veure clarament com va ser un partit en que el joc de toc va brillar amb llum pròpia... Impressionant el "despeje" final del jugador de l'Artés!






3- Entrevista a Jorge "Xupa" D'Alessandro. Ens explica el motiu de la seva particular celebració en el seu gol.






I això és tot. Agraïr una setmana més el suport de l'afició (Ultrafums + Isótopos, que cada cop són més + Familiars i altres). La setmana que ve us necessitem a tope pel derbi amb el Torruella!!! Recordeu que per cada entrada us en regalem 53 més de gratis pq porteu a qui vulgueu...

Som-hi Navarcles!!!!!!!!!!!!!!!