02 mayo 2008

FALTEN 3

-HOU-
Avui s'acumula la feina. Crònica, convocatoria i felicitació.

NAVARCLES - 3
GIRONELLA B - 0

1-0 Kumi
2-0 Kumi
3-0 Tapias


Partit classic de mitja temporada. Vam començar una mica a la parra fins que es va aconseguir el gol a mitjans de la primera part. Llavors, fins al descans, es va jugar bé amb ocasions per sentenciar. El Gironella B va disposar d'una clara ocasió al principi de la segona part. Després, amb el segon gol, va arribar la tranquilitat i tot va anar més rodat. Partit enorme del Ferranet (continua igual, dècimes).
-----------------------------------------

Dissabte 3 de Maig, a les 17:15, a Monistrol de Calders:

MONISTROLENCA - NAVARCLES

Convocatoria:
15:30 a la Medi.

Partit dificil a Monistrol. Si a Navarcles fa anys que coneixem el camp del Monistrol com "Gladiator" es per algo. Camp petit contra una gent que hi va molt i no s'arruga amb el públic a sobre. ¡VAMOS NAVARCLES!

---------------------------------


Felicitar al capità Xavi Rosas i la Elisabet que han sigut pares per segon cop. I a la Claudia perque ara ja té un germanet. Després de debatre si el petit Roger Rosas tindre la classe del seu pare o del "tiet Nesta", val més que n'aprengui de la playstation. Jo suposo que continuarà l'ofici del pare: "el petit llenyataire".




També hem de felicitar a un dels porters de l'equip, l'Oscar, que ahir va fer anys.

BÉ OSCAR BÉ!!


----------------------------------
També es voldrien donar ànims a la familia Patoi i als de l'Estanc. Dos il.lustres del poble que ens han deixat aquesta setmana.
-HOU-