Alineació: Ricard,Albert, Tapias, Tisu, Ferran, Xupa, Lombians, Kome,Ramonet, Stivi i Garra. També a la banqueta Nesta, Doktor, Naucho, Valentí, Bernat i Olmedo.

2-6 Albert min73
2-7 Arnau min80
2-8 Naucho min82

Crónica:
Parit que es presentava com a derby, la veritat que després de veure el marcador es pot pensar que va ser un passeig, doncs la veritat que no va ser així.
Després de una primera part bona per part del navarcles on només va falta que la pilota entres dins la porteria, una jugada, la unica em sembla a mi del torruella en tota la primera part i a pilota parada van fer el 1 a 0. A falta de 10 minuts per acabar la primera part l'equip li entraven els nervis i la cosa ja no anava bé. Va arribar el descans.
A la repressa del descans l'equip va sortir amb una mentalitat guanyadora digne d'un equip guanyador, es va notar el físic dels jugadors nostres per resoldre el partit i sobretot les ganes.
Després d'aquest partit ara ens queden 5 finals per aconseguyir l'esperat ascens, l'equip va amb l'ilusió del primer lloc i per aixó lluitarem, i amb aquesta afició que es mereix molt ho aconseguirem.