23 diciembre 2007

CAMPIONS DE HIVERN

-JOANET-

La crònica:
C.F.CALLUS 1 - C.F.NAVARCLES 1
0 A 1 Arnau min 8
1 A 1 ells de penal min 38

Partit que es presentava important pels dos equips, pel callus sobretot, perque en cas de perdre el navarcles marxava a 7 punts, i el navarcles amb més tranquilitat i nomes per demostrar que som els liders.
La veritat es que del partit puc treure la conclusió que va ser un partit de tú a tú que es pòdria decidir per qualsevol banda la victoria, l'unic problema es que nosaltres tal com el dia del balsareny, no vem sapiguer fer el nostre i joc i ens vem deixar influir en el seu i vem tindre expulsions absurdes, ja deixen a part el arbit que teniem, pk el teniem per totes dues bandes.
L a conclusió més positiva crec que va ser el punt obtingut i mantenir la distància de 4 punts, peró nanos creiem el cos técnic i aficionats que podeu fer-ho millor, de totes maneres enorabona pel punt.
ALGUNS PUNTS MÉS:
1- Lamentable la decisió de la federació de sapiguer el partit tant important que disputavem ahir, ens envien el pitjor arbit de la comarca o més.
2- Hos puc assegurar que amb la meva expulsió, mai m'havia dirigit amb un arbit amb tanta educació com amb ell, hi han els companys de banqueta que ho van veure i escoltar, peró total per res, a més ell va ser qui em va faltar el respecte i jo amb la cara de burro i gual que a la del pobre olmedo al ser expulsat.
3- I ja per últim, un 10 a la nostre afició, perdoneu per la nostre imatge de segona part i que esperem que seguiu amb nosaltres fins al final, va ser goig veure tanta gent de navarcles, gràcies de veritat.

Bé i despres de tota aquesta parrafada eh HOU, hos vull desitjar un bon nadal a tothom.